Gebrek aan scorend vermogen nekt NKC'51 tegen Telstar

Datum: 08-10-2017

18.50 uur - De derde thuiswedstrijd voor NKC’51 was tegen Telstar. Deze ploeg had in voorgaande wedstrijden twee punten minder verzameld dan de thuisploeg. Over de wedstrijd is niet veel meer te melden dan dat de Nijverdallers zich hadden aangepast aan de weersomstandigheden, het was niet best wat de thuisploeg liet zien.

Opnieuw kwam het probleem aan het licht dat de ploeg op dit moment over te weinig scorend vermogen beschikt.  Evenals vorige week keek NKC’51 ook nu in de rust weer tegen een grote achterstand aan, de ruststand was 4-9.

In de tweede helft brak er bij de tussenstand van 10-17 een betere fase aan van de ploeg van Harm Jan Smit en werd de achterstand teruggebracht tot 15-17. De Nijverdallers waren echter niet schotvaardig genoeg om door te drukken en uiteindelijk wonnen de bezoekers verdiend met 16-19.

Volgende week speelt NKC’51 om 15.30 uur in Enschede tegen Rigtersbleek. Dit is tevens de laatste wedstrijd van het eerste gedeelte van de veldcompetitie.