V.v. Hellendoorn wint makkelijk van Juliana'32

Datum: 16-10-2017

6:57 uur - Afgelopen zaterdag won v.v. Hellendoorn met 4-0  van Juliana' 32. Het team van trainer Edwin Duim begon voortvarend aan de wedstrijd en zette de tegenstander meteen vast.

Dit resulteerde in een doelpunt in de 11e minuut van spits Marc Slettenhaar. Na deze goal bleef Hellendoorn doordrukken wat resulteerde in meer doelpunten. Mathijs Verschuur verdubbelde de score in de 25e minuut, waarna Jasper Smeitink in de 34e minuut voor de 3-0 ruststand zorgde. Juliana'32 stelde hier weinig tegenover en kwam er totaal niet aan te pas. Meteen na de rust werd de wedstrijd definitief beslist door een doelpunt van Roy Schoot Uiterkamp. De 4-0 einduitslag was dik verdiend.

Aankomende zaterdag 21 oktober neemt v.v. Hellendoorn het op tegen Wilhelminaschool. De wedstrijd begint om 15.00 uur op Sportpark de Voordam.