Hertruiters succesvol bij Indoor Dressuur Wierden

Datum: 16-10-2017

06:59 uur - Tijdens indoor dressuur Wierden kwamen meerdere leden van PSV Hertruiters aan de start. En in alle klassen waren zij zeer succesvol: In de klasse M1 categorie D/E vielen Marilyn Roelofs met haar pony Hoppenhof’s Yentle en Milou Ekkel met haar pony Heidehof’s Armanda twee keer in de prijzen

Marilyn won met 201,5 en 198 punten twee keer de eerste prijs. Milou pakte twee keer de tweede prijs met 196 en 189,5 punten. In de klasse M2 categorie D/E was Nické Miskotte succesvol. Zij won twee keer de eerste prijs met haar pony Brouwershaven’s Diva met 207 en 182 punten. Dylian Roelofs ging met drie prijzen naar huis in de klasse L1 categorie D/E. Met haar pony Poppings Soraya werd ze eerste en tweede met 201,5 en 193 punten. Met Esdal’s King W.A. behaalde ze een derde prijs met 190 punten.

Luc Eshuis ging met zijn pony Forest Fire van start in Haarle. Hij won een eerste prijs met 208 punten in de B dressuur categorie C.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: