Inschrijfdatum Diepe Hel Holterbergloop verlengd t/m 23 oktober

Datum: 16-10-2017

10:21 uur - Nog 13 dagen en dan gaat de 30e editie van De Diepe Hel Holterbergloop van start. Nog niet ingeschreven? Dan heb je geluk want de inschrijfdatum is verlengd tot en met maandag 23 oktober 24.00 uur. De Hemink 10 km is al vol! Inschrijven voor Tastoe Halve Marathon en de Sans-online 5 km is nog mogelijk t/m maandag 23 oktober 00.00 uur. Denk ook aan de Rabokids Run voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. Inschrijven kan zelfs voor de Rabokids Run tot een half uur voor aanvang van de loop.

 

Waypoint Diepe Hel Challenge

Nieuw tijdens de Diepe Hel Holterbergloop op zondag 29 oktober aanstaande is de Waypoint Diepe Hel Challenge. 'De snelste dame en heer op het segment vanaf de top van de Diepe Hel, tot aan de top van dubbele klim, die tussen Plaggenweg en de Panoramaweg ligt, wint een geldbedrag van maar liefst € 150. ‘Deze pittige afdaling en klim is zo’n 2 km lang wordt automatisch gemeten via de Mylaps chip in het startnummer onder alle deelnemers op de afstanden Hemink 10 km en Tastoe halve marathon’ vertelt Hans Stokvis, voorzitter. 

 

Meer informatie
www.diepehelholterbergloop.nl
info@diepehelholterbergloop.nl



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: