Vanaf 30 oktober nieuwe release bij aquasporten in Het Ravijn

Datum: 16-10-2017

16.51 uur - In de week van 30 oktober tot en met 3 november is het ‘Shake’week bij de aquasporten in zwembad Het Ravijn. De release van nieuwe muziek en een nieuwe lessenreeks wordt gevierd met een frisse shake na afloop van de training.

 
 
 
Aquasporten
Het Ravijn biedt een zeer gevarieerd 10-12-wekelijks programma aquasporten op muziek. Door de weerstand van water gaat de calorieverbranding sneller en worden spieren versterkt. De arm-, been- en buikspieren vormen een vast onderdeel van de trainingen. Een enthousiaste  instructeur daagt je uit het optimale te geven. Geen twijfel mogelijk dat je na afloop moe, maar zeer voldaan en fit het zwembad verlaat. Shake it baby!
 
Proefles
Wie één van de aquasporten een keertje wil proberen, kan een gratis proefles volgen. Kijk op www.hetravijn.nl welke aquasport het beste bij je past. Je hoeft je van tevoren niet op te geven. 
 
Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: