Aanmelding evenementen/activiteiten in de gemeente Hellendoorn

Datum: 17-10-2017

16.08 uur - In de gemeente Hellendoorn worden jaarlijks een groot aantal evenementen georganiseerd. Dit is belangrijk voor de samenleving. Het versterkt de saamhorigheid, het imago en daarmee ook de aantrekkelijkheid van onze gemeente.

 
 
Het Toeristisch Bureau Hellendoorn, waarvan de Tourist Info/VVV onderdeel uitmaakt, heeft als één van haar kerntaken het promoten van evenementen en activiteiten die in de gemeente plaatsvinden. 
 
Evenementenkalender
Om alle activiteiten en evenementen in de gemeente Hellendoorn overzichtelijk te maken werkt het TBH met een evenementenkalender. Op dit moment zijn zij data en  informatie aan het verzamelen voor het overzicht van 2018. Het Toeristisch Bureau wil u bij deze vragen de datum voor uw evenement in 2018 door te mailen naar info@vvvhellendoorn.nl.
 
Promotie van uw evenement
Het Toeristisch Bureau Hellendoorn zal, zonder extra kosten voor de organisatie, uw evenement onder de aandacht brengen van zowel onze toeristen als lokale – en regionale bewoners.
 
U kunt uw informatie toesturen naar bovenstaande email, bijvoorbeeld door middel van een persbericht of een verwijzing naar een website. Indien u gebruik maakt van een perslijst wil het Toeristisch Bureau graag toegevoegd worden, zodat zij de informatie op hun website actueel kan houden.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: