Herfstvakantie? Nee, filmvakantie!

Datum: 18-10-2017

09:04 uur - ZINema heeft weer drie leuke films op het programma staan tijdens de herfstvakantie. Deze films worden speciaal voor de filmliefhebbers elke dag gedraaid! Lekker op pad willen gaan met de kinderen? Dan zijn de films ‘Dikkertje Dap’ en ‘Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet’ ontzettend leuk voor de kinderen. Toch liever een heerlijke avondje weg met vriendinnen? Kom dan naar de hilarische films ‘Alles voor Elkaar’. 

 

 
Dikkertje Dap
‘Dikkertje Dap’ zal de gehele herfstvakantie te zien zijn bij ZINema. Deze ontzettende leuke kinderfilm is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt. Een erg leuk verhaal over de Giraf genaamd Raf die Dikkertje niet kan missen tijdens zijn schooldagen. Hij vind het verschrikkelijk zonder zijn beste vriend, daarom gaat Dikkertje een plan bedenken om toch de giraf mee te mogen nemen naar school.

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
‘Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet’ zal ook de gehele herfstvakantie te zien zijn bij ZINema. Dummie heeft heimwee en wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Toch wordt dit allemaal geregeld door een schilderij te verkopen. Waardoor zij gezellig met z’n allen vertrekken naar Egypte.
 

Alles voor Elkaar
‘Alles voor Elkaar’ draait de hele herfstvakantie bij ZINema. De vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Met allerlei doelen die zij vroeger hadden opgesteld, maar niemand heeft er nog één bereikt. Nu zijn ze er honderd procent van overtuigd dat ze toch nog die doelen willen gaan behalen. Met veel drama, hilarische en romantische momenten als gevolg.

Actuele filmagenda
Voor meer informatie over de actuele films bij ZINema kunt u kijken op www.zininfilm.nl.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: