Stamppot actie! Hallo lieve mensen, dit is een oproep !

Datum: 15-11-2017

11:29 uur - Hoort u zelf tot de minima of valt u tussen wal en schip met alles? Dan is dit een oproep speciaal voor U .  Ook dit jaar , de 23e december, is er weer een decemberaktie, (nu een stamppot actie ) met een lekker vleesproduct voor diegenen die echt rond moeten komen met een heel klein budget. Vaak gaat het om gezinnen die door welke reden ook wel een klein steuntje in de rug kunnen gebruiken en tijdens de kerst wel een lekkere gezonde en ambachtelijke stamppot op tafel wensen. Het wordt bereid door 3 koks die hun beste beentje voor zetten. Alles mee te nemen in handige plastic bakken met deksels die aanwezig zullen zijn.

U kunt kiezen tussen vers gemaakte stamppot boerenkool, stamppot zuurkool, stamppot andijvie en een lekkere hutspot. En dat alles natuurlijk GRATIS ! Ook de vleesproducten, waar u kunt kiezen uit een selectie, mét een heerlijke jus/vleessaus natuurlijk.

Er is ook een toetje aanwezig dat u mee mag nemen en wat meer verrassingen zoals het er nu uitziet. Maar ik verklap nog niet alles….  

Ook kunt u net als vorig jaar gebruik maken van een kappersteam die u netjes weer de haren in model knipt. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de haren thuis eerst gewassen moeten zijn, want dat kunnen we niet in het Kulturhus in de kruidenwijk.  En ook DAT IS GRATIS !

Moet ik mij echt opgeven ?   Het liefst wel, anders zou het zo maar kunnen dat er niet genoeg voorradig is voor u en uw gezin, en het is handig op weten  hoeveel stamppotten er van alles gemaakt moeten worden.

Er zijn veel vrijwilligers op de been die alles mogelijk maken , geschat op een 14 personen, die U , die het zo nodig heeft , met een fijn gevoel de kerst in willen laten gaan….  Dat er ook mensen zijn die om anderen geven. Gewoon omdat het ook wel eens een keertje mee mag zitten in die dure maand.

Nu denkt u misschien hoezo dan  een oproep?  Welnu, ook dit jaar zal er ongetwijfeld medewerking zijn met onder andere de voedselbank Hellendoorn /Nijverdal en die zullen dan net als vorig jaar een  opgaveformulier laten rondgaan op die locatie. Dit om te kunnen bepalen hoeveel er moet worden gekookt en vooral wát …..   Deze oproep is voor die gezinnen die graag gebruik willen maken buiten de voedselbank om, omdat ze  reeds in een voortraject zijn beland, of het gewoon erg moeilijk hebben op dit moment. Heel begrijpelijk in deze moeilijke tijd vind ik.  

U mag via pb, een persoonlijk bericht dus aan mijn adres op facebook , doorgeven uit hoeveel personen uw gezin bestaat. Ook alleenstaanden mogen zich natuurlijk opgeven. Of u mag mij bellen op dit nummer, op werkdagen tussen 18 en 20 uur :  06 24 18 56 98.

Algemene informatie over de stamppottenactie :   Plaats :     Nijverdal-kruidenwijk

                                                                                           Locatie:  Kulturhus in de kruidenwijk

                                                                                            Datum :   23 december

                                                                                            Tijd :  van 11 uur tot 15 uur.

Tenslotte nog even dit :  Alles gaat anoniem , er worden geen  namen genoteerd, alleen aantallen personen.  De 23e december , op zaterdag dus, is er geen pers aanwezig , net als vorig jaar, want prive is prive en niemand is het toegestaan foto’s te maken !  Schamen is nergens voor nodig want we zijn allemaal wel eens een  steuntje onder de arm nodig….  Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Hendri Lubberts
 
 

  

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: