Runnersnight #4

Datum: 17-11-2017

07:57 uur - Woensdag 22 november organiseert ZorgSaam Lopers Company in Hellendoorn weer een RunnersNight. ZorgSaam Lopers Company is dé hardloopspecialist van Salland en Twente. Met de uitgebreide expertise die wij in huis hebben en de trouwe partners kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig evenement aanbieden, wat  2 keer per jaar wordt georganiseerd, ditmaal voor de vierde keer! De RunnersNight is hét evenement voor hardlopers en bootcampers om je te laten inspireren op het gebied van hardlopen!

 

Wat kun je verwachten tijdens de RunnersNight?

De ZorgSaam RunnersNight is een avond speciaal voor hardlopers en bootcampers. Zij krijgen op deze avond een breed scala aan activiteiten gepresenteerd om gezond en met plezier hard te lopen. Op het veld van v.v. Hellendoorn worden diverse clinics door looptrainers, personal trainers en bootcamptrainers gehouden. Ook wordt er aandacht gegeven aan kracht- en stabiliteitsoefeningen. Binnen in het pand van ZorgSaam Hellendoorn worden tevens diverse activiteiten aangeboden door onze fysiotherapeutenpodotherapeuten, diëtisten en andere partners en leveranciers.

Het definitieve programma:

  • Clinic looptechniek door Bertus van Elbrug
  • Clinic looptechniek en stabiliteit door Marian Freriks van RunSpiration
  • Gratis Quickscan door team ZorgSaam. Heb jij regelmatig blessures? Of wil jij weten hoe het met jou kracht en stabiliteit gesteld is, dan is deze quickscan wat voor jou. Tijdens de Quickscan wordt je gescreend door een fysiotherapeut, podotherapeut en verkoopadviseur. Maximaal 10 personen kunnen deze Quickscan ondergaan. Opgeven kan via info@zorgsaamsport.nl
  • Clinic Fit Fellows door DRW Mood Studio’s 
  • Clinic lopen met een hartslagmeter (gratis testen sporthorloge)
  • Gratis testen Saucony hardloopschoenen
  • Meting lichaamssamenstelling door sportdiëtist Jorien Brinkers
  • Informatie over BORN sportvoeding en Mindful Run

Kom alleen, met je vaste loopmaatje of met je bootcamp- of hardloopgroep en ervaar deze inspirerende en gezellige avond!

Wat? RunnersNight #4
Waar? ZorgSaam Lopers Company, Koemaste 2c in Hellendoorn
Wanneer? Woensdag 22 november van 19.00-21.00 uur, toegang is GRATIS!

Kom in je hardloopkleding! Wij hebben de mogelijkheid om te douchen. Wij zien je graag woensdag 22 november in Hellendoorn!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: