Gratis theatervoorstelling voor ouders van sportende kinderen

Datum: 17-11-2017

08:06 uur - Op vrijdag 8 december biedt de gemeente Hellendoorn gratis een humoristische voorstelling aan, gericht op ouders en coaches van sportende kinderen. De voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ wordt gespeeld in het ZINiN Theater en duurt zo’n 75 minuten (zonder pauze). Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Gratis E-tickets zijn te bestellen via www.datschietlekkeropzo.nl. Vol is vol.  

 

 

 

De voorstelling is onder meer gebaseerd op de eerdere theatervoorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs ‘Wel winnen hè!’ die in2014 in het ZINiN Theater te zien was en toen veel positieve reacties uitlokte.

In ‘Dat schiet lekker op zo!’, een voorstelling met een lach en een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook coach is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. Ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes. De voorstelling is niet te missen! Over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport (en daarbuiten!). Trainers/coaches of bestuursleden van sportclubs zijn ook van harte welkom. 

Meer informatie: www.hellendoorn.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: