2 podium plekken voor Fysion op NK groepsspringen

Datum: 09-12-2017

21.43 uur - Op zaterdag 9 december reisde het team van de springselectie van G.V. Fysion Nijverdal naar Sittard. Het team bestond uit: Yinthe Huisman, Imke Kamerling, Martijn van den Berg, Lieve Machielsen, Marly van Egmond, Rowan van der Heide, Fleur Broens, Iris Volkers en Lise Rutgers.Zij sprongen in de categorie junioren mix B en hadden in de voorrondes geplaatst op minitramp vrij, minitramp pegasus en minitramp tafel.

 
 
Het eerste toestel op het NK was minitramp vrij. Er werd zeer netjes gesprongen. Helaas was de concurrentie erg sterk en werd het team 5e.
Daarna kwam minitramp pega. Op dit onderdeel werd ook weer heel netjes gesprongen en dit keer werd het ook beloond met een mooie 2e plek.
 
Tot slot moest het team springen op minitramp tafel. Een wat lastiger toestel, maar het team presteerde goed en behaalde hier een mooie bronzen beker.
 
Het team en de trainers, Robert Grootenhuis, Emma Jansen en Rick Bouwhuis kunnen terug kijken op een zeer geslaagde wedstrijddag.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: