Koffieconcert KSW op 21 januari met de Cottonville BigBand

Datum: 09-01-2018

10.16 uur - De Cottonville BigBand uit Nijverdal bestaat uit enthousiaste muzikanten die variëren in leeftijd van jong tot wat ouder. De BigBand is opgericht in 2009 en functioneert als zelfstandig onderdeel binnen de muziekvereniging KSW uit Nijverdal.  

 
De oorsprong van het repertoire ligt in de echte BigBand/Jazzmuziek uit de jaren veertig en vijftig. Denk hierbij aan muziek van Glenn Miller, Benny Goodman en Count Basie. Ook hedendaagse muziek  is onderdeel van het repertoire, zoals Michael Bublé, Stevie Wonder en Carol Emerald.
 
De band heeft in zijn bestaansperiode een flinke reputatie opgebouwd. Steeds weer wordt het publiek meegenomen op de swingende klanken van blazers, ritmesectie en zang. Zowel in theatersetting als in cafésfeer komt de band helemaal tot zijn recht.
 
Kom luisteren en laat u verrassen door de swingende Cottonville BigBand!
 
Koffieconcerten KSW
 
21-jan-18
Cottonville Bigband
 
18-feb-18
Shanty koor 'Die Regghe Sangers'
 
18-mrt-18
Vjenneländer Musikanten
 
d'Oale Bleeke
P.C. Stamstraat 19/hoek Wilhelminastraat
 
Aanvang: 11.30 uur ( oktober t/m maart  iedere 3e zondag van de maand )
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: