ZINiN gaat weer voor het Nationaal Theaterweekend

Datum: 16-01-2018

16.45 uur - Net als voorgaande jaren krijgt u op zaterdag 27 januari weer de kans om bij ZINiN een kijkje achter de schermen te nemen tijdens het BankGiroLoterij Theaterweekend. De rode loper gaat uit, de koffie staat klaar, de medewerkers leiden u rond en als klap op de vuurpijl staat in de theaterfoyer een band met lekkere live muziek.


 
 
Het mysterie achter de schermen

Bewaart ZINiN een mysterie achter de schermen of wordt er gewoon keihard gewerkt door technici? Als u die vragen beantwoord wilt hebben, dan nodigen we u van harte uit om op zaterdag 27 januari een kijkje achter de schermen te komen nemen. ZINiN staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u een rondleiding te geven. Geen deur blijft gesloten, u gaat van de zolder tot aan de kelder. U krijgt te zien waar de artiesten zich omkleden, u maakt een wandeling langs de theaterlampen boven in het theater en het loading dock, waar de vrachtwagens van de artiesten uitgeladen worden, kent straks geen geheimen meer voor u. In de foyer is live muziek en hier kunt u even gezellig napraten over alles wat u heeft gezien en gehoord. 


 
Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds (NTF). Deze twee fondsen hebben de handen ineengeslagen om een impuls te geven aan de Nederlandse theatersector met een weekend waarin het vak wordt gevierd. “Het is prachtig dat het publiek de kans krijgt om tijdens dit speciale weekend een gevarieerd en aansprekend programma te bezoeken in het theater in de buurt”, aldus Albert Verlinde, voorzitter van het in 2013 opgerichte NTF. Doel van het initiatief is de versterking van de band tussen publiek en de podia in de directe omgeving.


 
Gratis entree

Zoals u van ons gewend bent, is de entree voor deze bijzondere middag helemaal gratis. Loop gerust binnen en laat u inwijden in de geheimen achter de theaterschermen. We zullen u gastvrij ontvangen en er zijn doorlopend rondleidingen. 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: