Uitreiking prijzen verloting kerstboominzameling

Datum: 18-01-2018

07:14 uur - Woensdagmiddag 17 januari hebben kinderen uit de gemeente Hellendoorn uit handen van wethouder Jelle Beintema prijzen gekregen voor hun aandeel in de kerstboominzameling, waaraan traditioneel een verloting verbonden is. De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op de gemeentewerf in Nijverdal aan maar liefst zeven actieve kinderen.

 

In de Kruidenwijk hebben zes kinderen van twee gezinnen maar liefst 60 kerstbomen verzameld: Marel (12 jaar), Romee (10 jaar) en Lars (6 jaar) Hegeman hebben samen met hun neefje Thijn (12 jaar) en nichtjes Amber en Mirthe (beide 9 jaar) Willems Ze zijn niet alleen prijswinnaar van een van de hoofdprijzen maar hebben ook nog eens een prijs van €10,- en €7 x €5,- totaal €95,- aan prijzengeld gewonnen.

In Daarle heeft Lisa Koppelman (10 jaar) de hoofdprijs van €50,- gewonnen, zij heeft 18 bomen ingezameld. Samen met Marnik Poorteman (11 jaar) en andere buurtkinderen hebben ze 54 bomen ingezameld, met totaal €95,- aan prijzengeld.

Kerstboominzameling met verloting

Er werden 80 prijzen van € 5,- , 20 prijzen van € 10,- en 2 hoofdprijzen van € 50,- verdeeld onder de kerstboominzamelaars. De winnende lotnummers zijn nog te vinden op www.hellendoorn.nl/nieuws. Op vertoon van het lot kunnen de nog niet gehaalde prijzen nog gehaald worden op de Gemeentewerf, Kerkstraat 140,7442 EH Nijverdal op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: