Het CDA in gesprek met familiebedrijven

Datum: 17-02-2018

19:05 uur - Afgelopen vrijdag bracht een CDA-delegatie bezoek aan van Keulen Interieurbouw in Nijverdal. Speciale gasten waren gedeputeerde van de provincie Overijssel Eddy van Hijum (Economie) en een aantal familiebedrijven uit de gemeente Hellendoorn.

 In een korte uiteenzetting vertelde Joop van Keulen, eigenaar van familiebedrijf van Keulen Interieurbouw, de geschiedenis van het bedrijf, welke problemen hij in de loop der jaren tegengekomen is en hoe deze opgelost werden. Wanneer er meerdere familieleden binnen het bedrijf werken, zijn er een aantal zaken waarop je alert moet zijn.

Er moet eenheid zijn en de verschillende rollen moeten duidelijk zijn. Nog meer dan in andere bedrijven moeten onderlinge afspraken goed nagekomen worden. Als belangrijkste tip gaf van Keulen mee de opvolging nog eens goed onder de loep te nemen en de mogelijkheden te bespreken met een deskundige. Dit kan veel ellende en geld besparen wanneer het eenmaal zo ver is. Samen met van Hijum ging van Keulen daarna in gesprek met de aanwezige directeuren om hen te informeren over regels en mogelijkheden die er binnen de Gemeente en Provincie zijn. Na deze uiteenzetting volgde een korte rondleiding door het prachtige bedrijf, een bedrijf waarop de gemeente Hellendoorn met recht trots mag zijn.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: