NKC'51 wint in doelpuntenfestijn ruim van TOP

Datum: 18-02-2018

18:28 uur - Afgelopen zaterdag speelde NKC’51 de streekderby in Vroomshoop tegen het inmiddels gedegradeerde TOP. Wegens omstandigheden moest de ploeg Ryanda Ditsel en Anne-Mink ter Harmsel missen, zij werden prima vervangen door Lisanne Verheij en Nils Brok. 

 

Ook bij deze wedstrijd werd de ploeg van coach Harm Jan Smit gesteund door veel supporters, zij waren zelfs in de meerderheid t.o.v. het thuispubliek. 

Al snel in de wedstrijd was te zien dat beide ploegen er een mooie wedstrijd voor het publiek van wilden maken, ze lieten elkaar lekker korfballen. De aanvallers van beide ploegen hadden een heerlijke avond want er werd niet al te veel verdedigende druk opgelegd. De aanvallers van TOP pakten werkelijk elke gelegenheid om tot scoren te komen en deden dit voortreffelijk. 

Na een tussenstand van 4-5 liep NKC’51 weg van de tegenstander naar 7-11, daarna kon er echter geen groter gat worden geslagen en kwam de thuisploeg nog op gelijke hoogte tot 14-14. Uiteindelijk werd er gerust bij een 16-18 stand. 

In de tweede helft liet de ploeg zien hoe goed ze kunnen korfballen en de Nijverdallers liepen steeds verder weg van de thuisploeg. Een enorm doelpuntenfestijn was het gevolg en het publiek kon genieten van mooie acties. 

Via tussenstanden van 21-24, 23-29 en 26-35 werd er uiteindelijk gewonnen met 28-39, deze uitslag was ook geenszins geflatteerd. 

De ploeg komt pas weer op 10 maart in actie en speelt dan een thuiswedstrijd in Het Ravijn tegen kampioen ODIK. De aanvangstijd is dan op het ongebruikelijke tijdstip van 15.00 uur.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: