Lokale muzikanten krijgen podium in GroenLinks Experience

Datum: 22-02-2018

12:51 uur - Op zondagmiddag 4 maart krijgen lokale Hellendoornse muzikanten een podium in de GroenLinks Experience aan de Grotestraat. Deze middag past in de gedachte van GroenLinks dat het mooiste in onze gemeente niet vanuit de politiek komt, maar vanuit de samenleving. Het is de taak van het gemeentebestuur om het beste uit de Hellendoornse gemeenschap naar boven te halen. En dat gaat op deze muzikale middag zeker lukken, met nu al een fantastische line-up!

 

 

Zo zullen de bekende Nijverdalse muzikanten Jan Niewold en Richard Freie komen optreden. Deze Nijverdallers met een schat aan podiumervaring staan garant voor een muzikaal hoogstaande zondagmiddag! Daarnaast zullen ook Remco Paalman en het duo 2TuneUp, bestaande uit Loreen Jansen en Daan Hannink het podium beklimmen. Voor wie ook muzikaal van zich wil laten horen, is er nog beperkt ruimte. Hiervoor kan een mail worden gestuurd naar hellendoorn@groenlinks.nl.

 

Iedereen die wil komen genieten van deze muzikale zondagmiddag is van harte welkom in de GroenLinks Experience (de voormalige Wibra). De toegang is gratis! De deuren gaan open om 13.30 uur en we beginnen om 14.00 uur.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 23-02-2018

Bekende Nijverdalse muzikanten? Eerlijk, ik had nog nooit van hun gehoord. Dit kan natuurlijk ook aan mijn muziek keuze liggen. Ik neem aan dat zei geen muziek maken van oa, Sting, Eagles, Billy Joel, Pearl jam, Kansas enz. Maken zei die muziek wel, dan moet ik mij schamen.

Geronimo schreef op 23-02-2018

Han, dat jij Jan Niewold niet kent, Richard Freie speelt samen met hem, zegt meer over jou. Heeft in meerdere bands gespeeld, cd's uitgebracht, begeleider (oa Herman Kampman) en muziekleraar

Han schreef op 23-02-2018

Geronimo. Ik vind het altijd fascinerend om te lezen hoeveel jij weet over onze gemeente. Dat, terwijl je niet in onze gemeente woont en uit uw opmerkingen te lezen, totaal geen binding heeft met onze gemeente.

Geronimo schreef op 24-02-2018

Han, ik ben er geboren en getogen, heb er veel vrienden en familie, ben nog steeds lid van mijn club en kom er nog geregeld. Dus waarom zou ik er dan geen binding mee hebben en er geen mening over mogen hebben?

Uw reactie

Naam:
Bericht: