Nederlaag voor vrouwen de Zweef tegen Berghuizen

Datum: 12-03-2018

10.42 uur - Zoals verwacht hebben de Zweef vrouwen het niet kunnen bolwerken tegen team van Berghuizen. Een 0-4 nederlaag die gelijk was aan de nederlaag in de uitwedstrijd. In de 1e seizoenshelft waren de krachtverschillen echter nog groter, dus dat geeft de burger moed.

 
De Zweef vrouwen begonnen voortvarend aan de partij en kregen ook de eerste kleine kansen. Het leek alsof de “dubbele” winterstop hen goed had gedaan……… kortom honger naar de bal.
 
Berghuizen kwam toch op voorsprong door een niet werkende buitenspel val. Deze 0-1 voorsprong was tevens de ruststand.
Direct na de rust was er een beauty van een goal (mooie voorzet en kopbal) die Berghuizen een nog grotere voorsprong gaf.
Deze 0-2 gaf het vertrouwen van de Zweef toch wel een knauw. Het spel werd er over en weer niet beter op en het eindresultaat werd uiteindelijk 0-4.
 
Een nederlaag die ingecalculeerd kon worden maar de daadwerkelijk schade was veel groter. Coach Harry Legtenberg zag de één na de ander uitvallen met serieuze blessures. Dat ziet er niet goed uit voor de toch al volle ziekenboeg. Zo ongeveer de gehele voorhoede ligt aan gort en de spelbepaler van de Zweef VR1 staat tegenwoordig noodgedwongen in de goal.
 
De kansen liggen nu bij de jeugd en bij de oudgedienden die wellicht op andere posities komen te staan. Zij mogen hun kunnen laten zien in de eerstvolgende wedstrijd in Den Haag uit tegen RKDEO.
Zeker weten dat het goed komt !!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: