CDA: We juichen toe dat er een divers aanbod is voor woningen en appartementen in Hellendoorn

Datum: 12-03-2018

16.00 uur - Het CDA heeft het college van B&W van de gemeente Hellendoorn een brief gestuurd met betrekking tot de woningbouwplannen in Hellendoorn.

 
 
 
 
Aan het College van B&W van de gemeente Hellendoorn 
Postbus 200 
7440 AE Nijverdal 
 
Nijverdal, 12 maart 2018
 
Onderwerp: woningbouwplannen Hellendoorn.
 
Geacht College,
 
De fractie van het CDA is tevreden over uw voorstel aan de Raad om de woonbestemming in het bestemmingsplan Hellendoorn Noord voor fase 2 en 3 te handhaven.
 
Wij hechten hier zeer aan temeer omdat hiermee beter tijdig ingespeeld kan worden op verdere behoefte voor woningbouw in Hellendoorn.
 
Al eerder hebben wij u opgeroepen om met de provincie in gesprek te gaan over het behouden van bestemmingsplannen omdat hiermee sneller ingespeeld kan worden op behoeftes.
 
Daarnaast hebben wij gehoord dat er een initiatief ligt om de locatie van de oude apotheek in Hellendoorn te herontwikkelen. Wij zijn enthousiast dat voor deze locatie nieuwbouwplannen worden ontwikkeld. Tevens vragen wij u om deze locatie breder te bekijken in haar omgeving zodat er een integraal afgewogen invulling ontstaat.
 
Als CDA juichen we toe dat er een divers aanbod is voor woningen en appartementen in Hellendoorn.
Graag ontvangen wij van u een reactie op deze brief tijdens de Raadsvergadering van 13-03-2018 voorafgaande aan agendapunt 9.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jan Scholten
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mitis schreef op 12-03-2018

Prima zo, maar waar komen de huur- en vooral koop- woningen voor ouderen? Niet iedereen wil in dat bejaardenflat getto in het centrum wonen.

Ricardo schreef op 12-03-2018

Veel inwoners wonen juist wel heel fijn in dat prachtige appartementen complex in het centrum

Harm schreef op 12-03-2018

Ook in Hellendoorn wonen veel senioren, dus een prachtige ontwikkeling...

Mitis schreef op 12-03-2018

Heel mooi, we zijn niet allemaal hetzelfde he. Ik vind een paar kinders in de buurt - mijn nest is helaas leeg - toch echt veel leuker.

K-e schreef op 13-03-2018

Mitis; Dat jij je eigen mening wilt melden is je goed recht? Maar om het wonen in het centrum van Nijverdal een GETTO te noemen gaat volgens mij veel te ver.

Mitis schreef op 13-03-2018

OK K-e, dan noem ik het daar in vervolg het bejaarden paradijs, ik vind de bevolkingssamenstelling in het centrum armoedig eenzijdig, dat was mijn punt.

William S. Burroughs schreef op 13-03-2018

Aan Mitis. Het ligt er wat reacties betreft soms aan hoe je iets zegt of hoe je iets brengt. Getto doet mij denken aan plekken zoals The Bronx en dan gaan we nog voorbij aan de werkelijke betekenis van het woord: Grotendeels van de buitenwereld afgescheiden stadswijk voor Joden. Daar staan wij gelukkig ver vanaf. Toch begrijp ik wel wat u bedoeld maar ik zou het anders zeggen of brengen wat Nijverdal betreft: De tweede jeugd hangt rond het herfst plein en heeft het korte volk vaak al jaren geleden zien uitvliegen. Men wil nu rust op een plek waar het voormalige korte volk juist zijn ontspanning zoekt. Dat geeft wrijving of om in de kleur van onze gemeente te blijven dat is soms vloeken in de kerk. Tot zover. Klinkt toch stukken beter dan Getto al haalt het Elvis nog niet. Prettige dag.

cees schreef op 13-03-2018

Hier hebben we ze al 4jaar op gewezen ga bouwen voor ,jeugd de vergrijzing komt de jeugd wil blijven in deze gemeente,gelukkig maar want dat is de toekomst voor deze gemeente maar daar op inspelen niet dus,zoals goedkope huur woningen voor jeugd en ouderen nee dus,alleen maar kavels verkopen maar niet iedereen kan dat betalen,niet iedereen kan een lening bij een bank krijgen,en nu er gemeenteraad verkiezingen zijn beloven ze van alles wat er nu zit,over bouwen en over veilig verkeer hier in helledoorn maar houdt het niet alleen bij woorden maar kom ook dan eens met daden grc

Geronimo schreef op 13-03-2018

@WSB, kan ook niet, want bij Elvis staat er een letter meer.

Mitis schreef op 13-03-2018

Helemaal mijn idee Cees, Zou t.z.t wel zo´n huisje willen kopen zoals die rechts naast ¨Het Centrum¨ staan. Die zien er leuk uit niet te klein en dan a.u.b. in een vrijstaande variant, als muziekliefhebber wil ik geen gedoe met buren. Dan komt er ook een prachtig luxe paleisje vrij met idioot grote tuin voor jeugd die wat ruimer en meer op stand willen wonen, haha.

Mitis schreef op 13-03-2018

@ WSB, Dan ga Ik ga voor: ¨ Living on my own¨ van Freddie Mercury, wel lekker hard!!!

William S. Burroughs schreef op 13-03-2018

Aan Mitis. Ja daar noemt u er een en de titel lijkt wel op mijn lijf geschreven! Prettige dag.

Mitis schreef op 14-03-2018

Dat had ik onderhand wel door WSB inkoppertje dus....

Geronimo schreef op 15-03-2018

@WSB, dan heb je een pareltje nodig; "All dear friends" . Helpt dat niet, een bosje "Lily of the valley". Beiden op Sheer Herat Attack. Mochten deze beiden niet helpen, dan zeg ik "Nevermore", van Queen II, iets tegen jou, aangezien ik dan weet, dat je niet meer bent op te beuren.

William S. Burroughs schreef op 15-03-2018

Aan Geronimo. Ben weliswaar dol op melancholiek maar zo dramatisch is het nu gelukkig ook weer niet. Het is eigenlijk heel simpel en gaat als volgt: Music was my first love And it will be my last. Music of the future And music of the past.… Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 15-03-2018

Aan Mitis. I live the life I love, I love the life I live - Muddy Waters. Prettige dag.

Mitis schreef op 15-03-2018

You can leave your head on, WSB, keihard, wel met hoofdtelefoon woon niet alleen (-;

William S. Burroughs schreef op 16-03-2018

Aan Mitis. Ik zou mijn hoofd graag willen behouden en ik betwijfel of ik het lichaam heb voor only my hat. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: