SVVN op bezoek bij Kloosterhaar

Datum: 15-03-2018

7.50 uur - Afgelopen zaterdag mocht het eerste elftal voor het eerst in 2018 eindelijk eens aantreden in een thuiswedstrijd. Ondanks de vele afwezigen werd er een ruime 5-1 overwinning geboekt op VV Drienerlo. Het verschil werd met name gemaakt door in het begin van de tweede helft even flink het gaspedaal in te drukken.

Buiten deze periode was het maar zo- zo wat SVVN liet zien. Bij een iets betere tegenstander was SVVN waarschijnlijk in de problemen, maar VV Drienerlo was niet bij machte dit af te straffen.

Maar de uitslag is er één die staat en daar mogen we blij mee zijn. Zaterdag gaat het vlaggenschip op bezoek bij VV Kloosterhaar. De gastheren van zaterdag zullen met minder genoegen terugkijken op afgelopen zaterdag. Bij ASV’57 werd er met maar liefst 5-1 verloren en dat terwijl de Aadorpers voor aanvang nog onder VV Kloosterhaar op de ranglijst stond. Naast deze nederlaag verloor Kloosterhaar ook verdediger Twan Boshove die door een rode kaart eerder moest douchen.

Eerder dit seizoen boekte SVVN op eigen veld 5-2 overwinning op Kloosterhaar. Deze uitslag was nogal wat geflatteerd want tot aan de 86ste minuut was zowel het veldspel als de score nog in balans. De doelpunten van SVVN kwamen op naam van Melvin Morsink (2x), Jimmy Scharphof (2x) en Boyan Reijerink. Maarten Kelder en Mark Boshove zorgden voor de tegentreffers. De wedstrijd VV Kloosterhaar tegen SVVN wordt zaterdag gespeeld op Sportpark De Polderhoek in Kloosterhaar. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Eddy de Gier uit Biddinghuizen.