Nieuwe Voorzitter Goldrush Survivalrace

Datum: 16-03-2018

11.18 uur - Velen van jullie zullen onderstaand bericht al voorbij hebben zien komen. Onze André ‘Modder’ Gorter heeft de voorzitters’bijl’ neergelegd. Reden voor het bestuur van de Goldrush Survivalrace om een nieuwe voorzitter aan te wijzen.

 
 
 
 
 
 
 
Het bestuur heeft gevraagd om iemand aan te dragen die bekend is in de ‘survival’ en ‘adventurerace’ wereld.  De stichting wil graag een frisse wind binnen het bestuur waarmee dit gave evenement blijft bestaan en zich vernieuwd. Unaniem is besloten om Hans Kamphuis voor te dragen als nieuwe voorzitter van de Goldrush Survivalrace. 
 
 
Hans is al jaren actief in de wereld van Adventure races. Bij verschillende races heeft Hans goede resultaten neergezet met zijn racebuddy. Podiumplaatsen en winst zijn Hans niet vreemd. Hans weet hoe de vork in de steel zit in dit sportieve wereldje. Zelf heeft Hans ook in zijn geboortestreek een paar keer een geslaagde Adventurerace georganiseerd. Van oorsprong komt Hans uit de survivalwereld van de Survivalbond en is lid bij Survivalteam.nl in Almelo en Atletics in Nijverdal. Over het gehele jaar neemt Hans deel aan verschillende adventureraces en survivalruns. 
 
“Wat  voel ik mij vereerd en trots dat het bestuur mij heeft gevraagd om de voorzitters’bijl’ over te nemen. Zelf heb ik vele voorgaande edities meegedaan aan de Goldrush, onder leiding van Andre Gorter. Ik was ieder jaar weer verbaasd over de gave editie die werd neergezet. Ik heb al die jaren veel respect geuit voor dit fanatieke stichtingsbestuur. Nu ik zelf voorzitter ben van de Goldrush Survivalrace vind ik donders gaaf! Graag pas ik mijn visie en ideeën binnen de organisatie toe en kijk ik er naar uit om te gaan samenwerken met deze TOPbestuursleden en vrijwilligers. Ik hoop dat weer vele sportievelingen aan de start zullen staan bij de SANS Goldrush Survivalrace. De inschrijving gaat 1 juni open. Allen succes met het buiten spelen en tot aan de start op 24 november 2018 ! “ 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: