Fabienne uit Nijverdal kansmaker op titel Miss Overijssel!

Datum: 20-03-2018

11:52 uur - Fabienne Broeze uit Nijverdal is één van de 13 finalisten voor de missverkiezing Miss Beauty of Overijssel. Na een heftig ski-ongeluk in 2016 is Fabienne trots op waar ze nu staat. Toen ze begin dit jaar gescout werd door een castingbureau om mee te doen aan de missverkiezing voor Miss Beauty of Overijssel hoefde ze daar dan ook niet lang over na te denken. 

 

 

Trots op waar ze nu staat
Fabienne heeft in februari 2016 een ski-ongeluk gehad tijdens een vakantie met haar vader en broer. “Ik ben heel slecht terecht gekomen en heb onder andere 2 nekwervels en 3 rugwervels gebroken. Na een week op de intensive care en een riskante operatie, kon ik na 2 weken weer terug naar Nederland om daar te revalideren. Inmiddels, twee jaar later, ben ik er weer bovenop en het gaat eigenlijk heel goed. Twee jaar geleden voelde dat niet zo. Ik wist namelijk niet hoe ik eruit zou komen en hoe mijn toekomst eruit zou zien. Ik besef nu des te meer hoe waardevol alles is en ik ben trots op waar ik sta”, aldus Fabienne. 

Gescout voor de missverkiezingen
Fabienne heeft al vaker overwogen om mee te doen aan de missverkiezingen. Toen Fabienne begin dit jaar gescout werd door een castingbureau om mee te doen aan de missverkiezingen voor Miss Beauty of Overijssel, hoefde ze daar dan ook niet lang over na te denken. Ze vertelt: “Ik dacht: ik kan het altijd proberen en ik zie wel waar ik zal eindigen. Maar de voorrondes verliepen heel erg goed en nu zit ik zelfs bij de laatste 13 finalisten! Ik wil graag laten zien waar ik nu sta, ook al ben ik lichamelijk niet meer de oude. Ik ben wat sneller moe en heb wat sneller last van mijn rug en nek bij te veel inspanning, maar ik kan er prima mee leven. Ik ben trots dat ik, ondanks de littekens die ik heb overgehouden aan het ongeluk, toch één van de kanshebbers ben op de titel Miss Overijssel.”

Affiniteit met mode en beauty
De missverkiezingen passen helemaal bij Fabienne. Ze volgt een opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste in Zwolle, is bezig met een eigen nagelstudio en heeft genoeg dromen voor de toekomst: “Na mijn opleiding zou ik graag de modeopleiding willen volgen aan de AMFI (Amsterdam Fashion Institute). Daarna zou ik het liefst iets voor mezelf beginnen. Een eigen lingerielijn lijkt me ontzettend gaaf, en dan richting Scandinavië! Als ik Miss Beauty of Overijssel zou worden, of misschien zelfs Miss Beauty of the Netherlands, zou dat natuurlijk wel helpen om mijn dromen waar te kunnen maken.”

Stemmen op Fabienne
Op 12 mei 2018 is de finale en zal bekend worden wie met de titel Miss Beauty of Overijssel naar huis gaat. Alle finalisten kunnen sinds vorige week stemmen verzamelen. Die uitslag telt deels mee in de finale op 12 mei. Stemmen op Fabienne kan door Poll Overijssel Fabienne te sms’en naar 3010. Stemmen is mogelijk tot en met 11 mei 2018.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: