Tweede editie Open Mic in de Smidse

Datum: 20-03-2018

15.34 uur - Na het succesvolle eerste open podium in de Smidse, vindt op zaterdag 7 april de tweede editie van de Open Mic plaats! Speel jij in een band of ben jij singer-songwriter in de dop? En wil jij altijd al op een echt podium en op een mooie locatie optreden? Grijp dan je kans en sta straks on stage bij de Open Mic in de Smidse, dé mogelijkheid om podiumervaring op te doen en om gewoon te laten zien wat je allemaal kunt. 

 
 
 
Elke deelnemer krijgt 15 minuten de tijd om individueel of in groepsverband het publiek omver te blazen. Je mag dus zo’n drie à vier nummers spelen, zelfgeschreven of niet en het maakt niet uit welke stijl of genre je speelt. 
 
Dus schuilt er in jou een talent en wil je dit delen met publiek? Laat je dan 7 april zien en horen op de Open Mic. Aanmelden kan t/m 30 maart via cultuur@zinin.com (vol=vol). Vermeld daarbij een korte beschrijving van jouw talent en optreden. Deelname en toegang is gratis!
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: