Op bedrijvenpark ’t Lochter halen ondernemers de banden aan

Datum: 21-03-2018

11.39 uur - Een leefbaar en duurzaam bedrijvenpark waar het goed toeven is voor zowel ondernemers als medewerkers en waar onderling zaken worden gedaan. Daar zet parkmanagement zich al jaren voor in en organiseert binnenkort een eerste burendag op bedrijvenpark ’t Lochter. 

 
 
 
Voorzitter Fred Mak: ”We zien graag dat ondernemers onderling business doen. Vaak wordt er samen gewerkt met leveranciers elders, terwijl om de hoek eenzelfde leverancier is te vinden. Daarnaast wordt ons bedrijvenpark gerevitaliseerd en vinden we het belangrijk dat ondernemers op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in hun buurt en eventueel verbeterpunten aanleveren. Hier kunnen we vervolgens weer mee aan de slag”.
 
De burendag wordt georganiseerd op 11 april a.s. om 17:00 uur bij Van Buren Banden aan de Bedrijvenweg 55 in Nijverdal. Bedrijven gevestigd op ‘t Lochter zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
 
De Vereniging Parkmanagement ’t Lochter is belangenbehartiger van bedrijven op bedrijvenpark ’t Lochter in Nijverdal. Door de krachten te bundelen zorgen de gezamenlijke bedrijven voor een leefbaar bedrijvenpark. Dat kan gaan over uitstraling en veiligheid maar ook over kostenefficiency en samenwerking.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: