Kindermiddag Paasweekend Marle

Datum: 21-03-2018

15:41 uur - Over een paar weken is het zover, Paasweekend Marle, met ook weer de gezellige kindermiddag. De Paashaas is er om samen met jullie te knutselen, eieren te zoeken en schilderen. Ook is er weer een knuffelhoek met echte konijnen en andere dieren om lekker mee te knuffelen. Je kunt geschminkt worden, er is een legotafel, een mini fietscrossbaan en cup cake versieren.

 

Nieuw dit jaar: “maak je eigen Paasstuk” en een eitje-tik wedstrijd. Verder zijn er springkussens en een zandbak. Kortom, er is van alles te doen.

 

Alle kinderen krijgen ranja en iets lekkers aangeboden.

Jullie zijn van harte welkom op zaterdagmiddag 31 maart vanaf 14.00 uur bij onze kindermiddag in de feesttent in Marle, neem je papa, mama, opa’s en oma’s mee.

Tot zaterdagmiddag 31 maart as. om 14.00 uur in de feesttent in Marle (bij de rotonde).

 

Toegang is gratis!

PS: vergeet je kleurplaat niet, deze kun je inleveren tot 15.00 uur voor de kleurwedstrijd. De kleurplaat is te downloaden op de website www.paasweekendmarle.nl

Er zijn leuke prijzen te winnen!

Er is een verschoningsruimte en een mindervalidentoilet aanwezig.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: