CDA, ChristenUnie, D66 en GroenLinks gaan onderhandelen onder begeleiding van Jan Kristen

Datum: 14-04-2018

16:14 uur - Hellendoorn- CDA, ChristenUnie, D66 en GroenLinks, de vier partijen die met elkaar gaan onderhandelen over coalitievorming in de gemeente Hellendoorn, hebben vandaag bij elkaar gezeten om afspraken over het proces te maken.

Zij hebben Jan Kristen, voormalig waarnemend burgemeester van Hellendoorn, gevraagd om het onderhandelingsproces te begeleiden. Hij heeft hierin toegestemd. 

 

De onderhandelingen zullen aankomende week inhoudelijk starten.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Meisje schreef op 14-04-2018

Dennis wordt een worst voor gehouden.

Bertus Schuitert schreef op 14-04-2018

Minachting van de kiezer. Schandalige gang van zaken.

Geronimo schreef op 14-04-2018

GL had landelijk wel ballen, jammer dat er in de gemeente niemand met ballen is, behalve die huichelachtige Mak.

Mitis schreef op 14-04-2018

Dus alles blijft hetzelfde en winkels open kun je wel weer vergeten.

Dirk Jan schreef op 14-04-2018

Groen links en cda spelen vuil spel. Persoonlijke wensen gaan voor op democratie! De burger bedrogen het maakt allemaal niets uit!

Herman schreef op 14-04-2018

Verandering begint in Hellendoorn volgens GL? Maar het was een leugen... Teleurstellend en alleen een zetel gegroeid door de komst van Anja die haar eigen zetel meenam. Benieuwd hoe ze dit bedrog uitleggen

jan schreef op 15-04-2018

Dat noemt zich een christelijke partij.Huichelarij ten top.

Shaggie schreef op 15-04-2018

Dennis wil wethouder worden! Dus standpunt GL wie niet voor ons is, is tegen ons. Democratisch???

Ralf schreef op 15-04-2018

De heer op den Dries veroordeeld de VVD... Kijk eerst in eigen huis wat je te bieden hebt. Aantal met gezondheids problemen en minderjarige Andy. Ze maken mooi gebruik van alles en vervolgens verloochenen ze alles waar ze mee hebben geschermd. GL heeft belachelijk vaak de coalitie in de wielen gereden en stond als eerste te roepen bij LH. Hoe betrouwbaar kan je ze vinden. Wat de CDA betreft zijn alle kopstukken weg gevlucht aangezien ze zich niet willen branden aan de te voorspellen verliezen.

William S. Burroughs schreef op 15-04-2018

Wat de publieke opinie betreft legt deze coalitie de lat erg hoog. Dat betekent dat de oppositie na de 1-0 nederlaag nu start met een 1-0 voorsprong. Beiden zullen hun positie nu waar moeten maken door te laten zien of men samen met de burger politiek gaat maken of dat men weer in het ouderwetse elkaar de tent uit vechten vanwege partij of eigen belang zal vervallen. De lat ligt hoog en wie er het dichtst bijkomt zal er bij de volgende verkiezingen zijn of haar vruchten van plukken. Worden de komende 4 jaren constructief of chaos? Time will tell ...

William S. Burroughs schreef op 15-04-2018

Groen Links gaat schijnbaar zonder het te beseffen een zeer frustrerende tijd tegemoet. Prettige dag.

Tom schreef op 15-04-2018

4 jaar geleden liep groen links als eerste weg wat is er bij het cda veranderd

Uw reactie

Naam:
Bericht: