Maak je eigen nestkastje bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer

Datum: 15-04-2018

16.28 uur - Dinsdag 1 mei kan je tussen 11.00 en 16.00 uur je eigen nestkastje timmeren bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal.

Eerst moet je zelf aan het werk: Timmeren en de ladder op om het nestkastje een goed plekje in de tuin te geven.  Daarna is het de beurt aan de vogels: nestmateriaal verzamelen, nest bouwen, eitjes leggen en broeden. Wie weet kan je straks genieten van druk heen-en-weer vliegende oudervogels die hun hongerige babyvogeltjes moeten voeden. Honderden rupsjes en insecten brengen ze naar hun kinderen.
 
Kosten: €6,50 per nestkast. Opgeven kan via de website van Staatsbosbeheer: https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/buitencentrum
 
Voor of na het timmeren heb je vast ook nog wel zin en tijd om heerlijk in het bos te gaan wandelen, het speelbos in te gaan of lekker wat te drinken of eten in ons restaurant BuitenGewoon Lekker.
Graag tot dan.
 
Informatie: BuitenCentrum telefoon 0548-612711
 
Kijk ook op www.staatsbosbeheer.nl en www.np-desallandseheuvelrug.nl voor nog meer leuke activiteiten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: