Vogelvlucht, nieuwe bundel gedichten en verhalen van Mineke Mollink

Datum: 16-04-2018

15.02 uur - De Hellendoornse dichteres Mineke Mollink is bekend van vroegere dichtbundels, zoals 'Zeg kennen we elkaar niet?' uit 1987 en 'Karresporen' uit 1990. De dichtader van de inmiddels op leeftijd gekomen Mineke is nooit tot stilstand gekomen. Tot vandaag aan toe verwoordt ze met niet te stuiten enthousiasme wat ze vindt, voelt en denkt in gedichten en korte verhalen. Daarvoor gebruikt ze naast het Nederlands ook de streektaal. 

 
 
Samen met Uutgeverieje ‘n Boaken heeft de dichteres uit haar grote verzameling ‘schrijfsels’ een keuze gemaakt en gebundeld onder de veelzeggende naam Vogelvlucht. De nodige levenservaring leert iemand met andere ogen kijken naar dezelfde zaken en accenten te verleggen. Hierdoor zijn de schakeringen in deze bundel zo divers, dat er voor ‘kleine en grote kinderen’ iets moois te ontdekken valt. 
 
Vrijdag 20 april a.s. om 16.00 uur presenteert Uutgeverieje ’n Boaken het boek Vogelvlucht in partycentrum Noabers (voorheen De Kroon). Er zal een optreden zijn van kinderkoor De Wichter en de schrijfster wordt geïnterviewd door Herman Kampman. Belangstellenden zijn van harte welkom (opgave via uutgeverieje.boaken@gmail.com). 
 
De fraai vormgegeven bundel (124 p.) kost € 12,50 en is verkrijgbaar via www.boaken.nl of bij de boekhandel.
ISBN 978-90-76272-37-5
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: