SVVN op bezoek bij RKSV

Datum: 20-04-2018

8.25 uur - De supporters die zaterdag bij de thuiswedstrijd van het eerste elftal van SVVN aanwezig waren hoogstwaarschijnlijk blij verrast met het spel dat de thuisploeg op de mat legde. SVVN speelde scherp en geconcentreerd zoals dat in 2018 nog niet speelde. Het verdiende gevolg hiervan was dat SVVN met 3-2 won van de nummer drie van de ranglijst Quick’20. Door deze zege steeg SVVN weer naar het “linkerrijtje” en staat het nu zevende.

 
Zaterdag speelt SVVN haar voorlaatste uitwedstrijd van het seizoen 2017-2018. Een wereldreis hoeft daarvoor niet worden afgelegd want Rijssen zal al het eindpunt zijn. Daar zal op Sportpark De Koele RKSV 1 de tegenstander zijn. De Rijssenaren kregen afgelopen zaterdag een gevoelige tik te verwerken. Uit bij concurrent VV Drienerlo werd er met 6-2 verloren. Hierdoor zakte RKSV naar de voorlaatste plaats op de ranglijst. Hoewel RKSV, in verhouding met hun concurrenten, wat wedstrijden te goed heeft lijkt nacompetitie het maximaal haalbare. Het gat naar de nummer laatst en enige rechtstreekse degradant Achilles E is met vijf punten groot terwijl RKSV ook twee wedstrijden minder heeft gespeeld.
 
De heenwedstrijd werd op 2 december vorig jaar in Nijverdal gespeeld. SVVN speelde een puike partij en was een maat te groot voor RKSV. Uiteindelijk boekte SVVN een klinkende 7-0 overwinning hoewel dat misschien ook wel ietwat geflatteerd was. De doelpunten kwamen deze middag van Melvin Morsink (2x), Frank Bolink (2x), Bas Koedijk, Melvin Hulsman en Richard Hartgers.
 
Zaterdag begint de wedstrijd RKSV tegen SVVN om 14:30 uur. Scheidsrechter bij dit duel is de heer John Schumer uit Vriezenveen.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: