Dressuur succes voor leden PSV Hertruiters

Datum: 23-04-2018

08:05 uur - Dit weekend waren er weer verschillende wedstrijden in de regio waarbij leden van PSV Hertruiters succesvol in actie kwamen. In Vragender ging Milou Ekkel van start met haar paard Uvonia.

In de klasse Z1/Z2 wist zij een zesde prijs te bemachtigen met 214 punten. In de klasse Children behaalde zij een tweede prijs met een mooie B-kader score van 70.48%. In Dalfsen was er ook  concours en hier maakte Isolde Asbroek haar debuut in de klasse M1 dressuur met haar paard Dalentine. Ze reed een knappe proef en behaalde 196,5 punten, goed voor de vierde prijs. Marjolein Toeters behaalde een eerste prijs met haar paard Zaira in de klasse B met 206 punten. In Almelo kwamen verschillende ponyruiters aan de start. In de klasse M2 maakte Marilyn Roelofs haar debuut met haar pony Hoppenhof’s Yentle. Zij reed met 192 punten naar een tweede prijs.

Dylian Roelofs startte in de klasse L1 dressuur met haar pony Poppings Soraya. Zij behaalde 202,5 punten en dit was goed voor een eerste prijs. Charéna Zandbergen maakte haar debuut in de M1 dressuur en dat ging heel goed. Ze wist twee keer de eerste prijs te bemachtigen met haar pony Kendale The Twins. Ze behaalde 197 en 196 punten. Noortje ten Cate deed ook goede zaken met haar pony Macho. In de klasse M1 categorie B/C  werd zij twee keer eerste met 191,5 en 185 punten.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: