Veel prijzen voor Hertruiters

Datum: 14-05-2018

11.21 uur - Afgelopen week werden er veel prijzen bij elkaar gereden door leden van PSV Hertruiters. Malika Elshof ging met haar pony Silver King naar Geesteren. Hier was een springwedstrijd op het CSI terrein. Ze reed een mooie foutloze ronde in de klasse B en met 80 stijlpunten won ze de tweede prijs.

 
Milou Ekkel ging op Hemelvaartsdag naar Euregio Outdoor Denekamp. Met haar paard Uvonia startte zij in de klasse Z1.  De eerste proef behaalde ze met 208,5 punt een derde prijs en de tweede proef met 237,5 - 27 punten los van de nummer twee - een eerste prijs.
 
Op Hemelvaartsdag en de zaterdag was er ook Horse Event Holten. Hier gingen meerdere Hertruiters succesvol van start. In de klasse L1 cat. D/E won Dylian Roelofs met haar pony Poppings Soraya een eerste en een tweede prijs met 210 en 199,5 punten. Marilyn Roelofs startte met Hoppenhof’s Yentle in de klasse M2 en pakte daar twee keer de winst met 200 en 208 punten. Melissa Eshuis startte met haar pony Pim in de B dressuur categorie C. Hier won zij de eerste prijs met 200 punten. Ook haar broer Luc was succesvol in de dressuur met zijn pony Forest Fire. Hij werd eerste in de L1 dressuur met 197,5 punten. Ook het springen ging hem goed af: hij won in de klasse BB categorie C een eerste prijs met 76,5 punten en in het B springen een derde prijs met 74,5 punten.
 
Sanne van Dijke behaalde een eerste prijs in het springen klasse B cat. A met haar pony Welshke. Amke Pot startte met haar pony Hooghe Maaten’s Batouwer in de klasse B categorie D/E en won de eerste prijs met 196 punten. Bij de paarden ging Milan Elshof van start met zijn paard Iris. Ook hij wist beide proeven winnend af te sluiten met 197 en 208,5 punten.
 
Isolde Asbroek maakte succesvol haar debuut in de klasse M1. Zij behaalde een eerste en een derde prijs met 196 en 194,5 punten. Marieke Schonewille behaalde met Helianthus de vijfde prijs in de klasse L1 met 195,5 punten. Ook de allerkleinsten kwamen in Holten aan de start in de bixie. Hier was Berber Nijland goed op dreef met haar pony’s. Met Sunny Boy had ze een eerste en tweede prijs in de dressuur en met Chiodi behaalde ze ook een eerste prijs. In Haaksbergen op de bixie wist ze wederom een eerste prijs in de wacht te slepen met Chiodi zowel in de dressuur als met het springen.
 
In Raalte was Amke Pot wederom succesvol en zij behaalde een tweede prijs in de klasse B dressuur met 200 punten. Charéna Zandbergen wist een eerste prijs te halen in de dressuur en springen. Met haar pony Kendale The Twins behaalde ze 194 punten in de klasse M1/M2 dressuur en sprong ze naar de winst in de klasse M. Ook Luc Eshuis wist in Raalte naar de winst te springen met zijn pony Forest Fire. Hij won het BB springen met 80,5 stijlpunten. Al met al een echte prijzenparade voor de Hertruiters.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: