Goede scores van leden PSV Hertruiters

Datum: 22-05-2018

9.19 uur - Het afgelopen pinksterweekend waren er weer op veel plekken wedstrijden voor de paarden en pony’s. Hier werd door leden van PSV Hertruiters goed gescoord. Milou Ekkel startte in Almelo met haar paard Uvonia in de klasse Z1. In een goed bezet deelnemersveld wist zij een eerste prijs en een tweede prijs te scoren met 226,5 en 221,5 punten.

 
 
Ook Frank Hosmar kwam hier met zijn paarden aan de start. Met Guetta won hij een 4e prijs in de klasse Z1 met 215 punten. Met Alphaville NOP werd hij in de klasse Inter 1 tweede met een percentage van 62,57 en in de prix st. georges derde met 66,69%.
 
Marit en Loes Berkhof reisden af naar de Wijk. Hier startte Marit met haar paard Baretta O in de B dressuur. Zij behaalde een derde prijs met 187,5 punten. Loes ging met haar pony Young Winsome’s Finlay van start in de klasse M2 en hier behaalde zij een tweede prijs met 188,5 punten.
 
Milan Elshof ging met zijn paard Iris van start in Rijssen in de dressuur klasse B. Hij behaalde een vierde prijs met 196 punten. Marilyn Roelofs startte ook in Rijssen met haar pony Poppings Soraya in de klasse B dressuur. Zij behaalde een eerste en een derde prijs met 203 en 192,5 punten.  
 
Nické Miskotte verscheen op tweede pinksterdag aan de start met haar pony Brouwershaven’s Diva in het Brabantse Schijndel. Zij reden voor het eerst een Kür op Muziek in de klasse Z2. En dit debuut ging hen goed af! Zij wisten een score te halen van 69,38% en dit was goed voor een derde prijs.
 
Tijdens het pinksterconcours in Hattem kwam Jip Ottes met haar pony History River of Horatio in de ring om een BB parcours categorie C te springen. Dit deed ze heel goed en ze behaalde hiermee een eerste prijs.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: