Herbeleef Woodstock in het Openluchttheater Nijverdal

Datum: 22-05-2018

19:31 uur - Het worden dan wel geen ‘Three Days of Love and Peace’, maar het wordt wel een drie uur durende show, waar je het legendarische festival Woodstock kunt herbeleven. Op zaterdag 9 juni staat het Openluchttheater dan ook garant voor een festivalavond met de Woodstock Tribute Band op het podium en krijgen de bezoekers op meesterlijke wijze muziek van onder andere Janis Joplin, Jimi Hendrix, Santana en The Who voorgeschoteld.



Uniek en tijdloos
Er zijn vele Woodstock tributebands, maar de Woodstock Tribute Band van zangeres Sabine van Gessel mag uniek en tijdloos genoemd worden. Waarom? Omdat de band een breed Woodstock repertoire brengt dat uniek genoemd mag worden. Sabine van Gessel: ‘Vergeet niet dat Woodstock natuurlijk een uniek festival was dat tijdloze muziek bracht’. Ze vertolkt zelf de liedjes van Janis Joplin en Joni Mitchel op onnavolgbare wijze en je waant je dan ook even terug in de sixties. Gitarist Roy van der Lee laat u geloven dat de band Santana op het podium staat en als u uw ogen dicht doet bent u ervan overtuigd dat Creedence Clearwater Revival in het Openluchttheater optreedt.
 

Love and Peace are Back in Town
In 1969 werden op het festivalterrein in Bethel twee baby’s geboren en kwamen er meer dan 400.000 bezoekers op ‘de moeder van alle festivals’ af. Zover zal het waarschijnlijk in het Openluchttheater niet komen. Wat er wel gaat gebeuren? De topmuzikanten kruipen in de huid van de muziekhelden, die muziekgeschiedenis schreven tijdens Woodstock. Herbeleef de Flower Power, de mooiste songs en de beste muziek. Onze tips: wacht niet te lang met het kopen van kaartjes en kom verkleed in vintage kleding om de avond een extra dimensie te geven!

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: