Mini’s Hulzense Boys spelen zaterdag tegen mini’s Enter Vooruit

Datum: 23-05-2018

14.44 uur - Aanstaande zaterdag worden de mini’s van Hulzense Boys in het zonnetje gezet. Ze zullen gaan ervaren wat het is om in een eerste elftal te voetballen. Voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd van het eerste elftal worden ze samen met hun ouders ontvangen en krijgen de spelertjes en ouders een korte wedstrijdbespreking. Daarna zullen zij met de spelers van het eerste elftal het veld op gaan.

 
Vervolgens zijn de spelertjes zelf aan de beurt. In de rust zullen zij hun allereerste wedstrijd spelen, tegen de mini’s van de club uit Enter. Extra leuk voor de spelertjes is dat ze hun eerste wedstrijd waarschijnlijk voor veel publiek gaan spelen. Enter Vooruit 1 kan bij winst namelijk kampioen worden en dus wordt er veel publiek verwacht.
 
Dit alles is een passende afsluiting van het seizoen voor de mini’s en de club geeft hiermee vol op de jongste jeugd in te zetten. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: