SVVN ontvangt Juliana’32

Datum: 24-05-2018

12:10 uur - Zaterdag staat de laatste speelronde van de 3de Klasse D KNVB Oost van het seizoen 2017-2018 te spelen. Door de overwinning van SVVN bij Achilles E. steeg SVVN naar de zesde plaats en verzekerde het zich tevens voor plek in de bovenste helft van de eindrangschikking. Een plek waar zeer waarschijnlijk zeer weinigen voorafgaande dit seizoen rekening mee had gehouden.

 Hoewel het seizoen enkele diepe dalen kende zijn het de hoge pieken die in herinnering achterblijven. Al met al was het een prima seizoen en verdienen de spelers en technische staf een dikke pluim voor deze prestatie. Trainer Bart Ester gaat ons naar drie seizoenen verlaten waar in hij in het eerste seizoen kampioen werd in de 4de Klasse, in het tweede seizoen zich via nacompetitie handhaafde en in het derde seizoen minimaal zevende en maximaal vijfde wordt. Een stijgende lijn derhalve. Langs deze weg wil ik Bart hartelijk danken voor zijn inzet en veel succes in zijn verdere carrière als trainer toewensen.

 

Zoals al eerder aangehaald staat voor SVVN de laatste weken niets anders op het spel dan de eer en een hoog mogelijke eindrangschikking. Dat geldt ook voor de laatste confrontatie op Sportpark Groot Lochter waar Juliana'32 de tegenstander zal zijn. Als SVVN minimaal één punt overhoudt aan deze wedstrijd dan eindigt het sowieso als zesde. Wint SVVN deze wedstrijd dan kan het zelfs nog vijfde eindigen, maar daarvoor is het afhankelijk van het resultaat op een ander veld. Laten we vooral naar onszelf kijken. Afgelopen zaterdag won SVVN bij Achilles E. met 2-7. SVVN speelde onbevangen en was gewoonweg een maatje te groot voor de thuisclub die daardoor degradeerde.

 

Ook voor Juliana'32 staat er in feite niks meer op het spel. Zij kunnen dan nog een plekje stijgen of zakken, maar bij de Hengeloërs zal het vizier al vast gericht staan op de nacompetitie. Juliana wist namelijk in de tweede periode als tweede te eindigen achter Oranje Nassau dat ook al de eerste periode won en daarom mag Juliana'32 deelnemen aan de nacompetitie. Zij zullen daarin in de eerste ronde de kampioen van vorig seizoen, Voorwaarts V. treffen. Afgelopen zaterdag ging Juliana'32 op eigen veld met 1-2 onderuit tegen de kersverse kampioen Oranje Nassau. Juliana'32 bivakkeert momenteel op de achtste plaats en heeft vijf punten minder dan SVVN. Eerder dit jaar won Juliana'32 op eigen veld met 3-2 van SVVN. Doelpunten van Nijverdalse makelaardij waren van Melvin Hulsman en Jimmy Scharphof.

 

De wedstrijd tussen SVVN en Juliana'32 begint aanstaande zaterdag om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Dick Beldman uit Holten. Pupil van de week is Ilker Gira. Ilker is negen jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO11-2.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: