Expositie Rita Menderink-Eshuis in ZINiN Bibliotheek Daarle

Datum: 24-05-2018

12:22 uur - In de ZINiN Bibliotheek Daarle is nog tot en met 11 juni de expositie van Rita Menderink-Eshuis te bewonderen. In de bibliotheek hangen diverse acrylschilderijen van de in Daarle geboren kunstenares.

 De expositie is te zien tijdens openingstijden van de bibliotheek op maandag van 13.30 tot 17.00 uur, op woensdag van 13.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur en ten slotte op de vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur.

Eigen atelier
De kunstenares Rita Menderink-Eshuis is geboren in Daarle en was van kinds af aan al creatief bezig met tekenen en schilderen. Na diverse cursussen te hebben gevolgd op het gebied van aquarel en acryl schilderen heeft ze zich ontwikkeld tot zelfstandig kunstenares. In haar eigen atelier geeft ze nu op haar beurt cursussen.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: