StrongSisterRun, a MUDDY-LICIOUS day out!!

Datum: 24-05-2018

13:37 uur - Do you have the power? En durf jij samen met je vriendinnen de strijd aan met de metershoge obstakels? Kom dan op 1 september 2018 naar Hellendoorn. De inschrijving voor de StrongSisterRun is geopend! 

 

 

Het thema van de StrongSisterRun 2018 in Hellendoorn is 'WE'VE GOT THE POWER!'

Er is een fantastische run met nieuw parcours, uitdagende hindernissen en héééél veel modder en schuim! De StrongSisters gaan deze dag grenzen verleggen, maar de focus ligt vooral op een super leuke dag. Dompel je onder in de feestelijke sfeer en geniet van het eten, drinken en de muziek die uit de speakers knalt. Een aanrader voor alle vrouwen van Nederland. Of je nu geregeld meedoet aan een obstaclerun of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen. De StrongSisterRun zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

 

NIEUW IN 2018!!

Dit jaar kun je bij de StrongSisterRun kiezen tussen twee afstanden; een parcours van 5 KM of 10 KM. Welke van de twee je ook kiest, beide parcours gaan dwars door bossen, weilanden én over de fikse heuvels van de Hellendoornse Berg. Reken er maar op dat je meerdere keren nat gaat worden en dat je na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden van top tot teen onder de modder zit!

 

IT'S MORE THAN A RUN, IT'S A GIRLS DAY OUT!

 

Doe mee aan de girls only Booty Challange!

Spannend, zo'n obstaclerun? Die 5 of 10 km is best te doen. Maar die obstakels..!?! Wat kun je verwachten en hoe overwin je ook die hindernissen?

Wil jij:

  • alvast de sfeer van de StrongSisterRun proeven?

  • je looptechniek én conditie verbeteren?

  • werken aan je obstacle skills?

  • met je vriendinnen een toffe workout foto? 

 

Kom naar de unieke Booty Challenges in Hellendoorn!
ZONDAG 3 JUNI
ZONDAG 1 JULI
ZONDAG 29 JULI
ZONDAG 19 AUGUSTUS

 

Geef je op of kijk voor meer tips:

http://strongsisterrun.nl/booty-challenge.html



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 24-05-2018

Modder ... I love it! Olie ... ook prima! Vla ... niet meer van deze tijd. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: