Kinderboekenweek met reizende schrijvers en leuke workshops

Datum: 20-09-2018

12:56 uur - Ook dit jaar maken de ZINiN Bibliotheken weer werk van de Kinderboekenweek, die dit jaar in het teken van vriendschap staat.  Er wordt samengewerkt met Staatsbosbeheer, CNME en IVN. Het motto is ‘Kom erbij’. Kinderboeken met het thema ‘vriendschap’ staan centraal in de periode van 3 t/m 14 oktober. Het Kinderboekenweekgeschenk ‘De Eilandenruzie’ is dit jaar geschreven door auteur Jozua Douglas.

 


Schrijvers reizen langs de scholen
Nieuw dit jaar is, dat er voor het eerst geen schrijversfestival meer in het ZINiN Theater wordt gehouden. De kinderboekenschrijvers reizen nu zelf langs de scholen in de gemeente Hellendoorn met hun mooie verhalen over het thema ‘vriendschap’. Het gaat dan om de kinderboekenschrijvers Wieke van Oordt, Fred Diks en Angelique van Dam.
 

Knutselmiddagen in Haarle, Daarle en Daarlerveen
In de bibliotheken Haarle, Daarle en Daarlerveen worden leuke knutselworkshops gehouden voor kinderen uit de groepen 3 t/m 6. In Daarlerveen is de workshop op maandag 8 oktober en start om 14.30 uur. In Daarle en in Haarle gaat de workshop op woensdag 10 oktober om 14.00 uur van start. De kosten voor de workshops bedraagt twee euro en aanmelden kan via de balie van de bibliotheken.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: