Heracles Soccer Camp en Keeperskamp in Polman Stadion

Datum: 14-10-2018

18:47 uur - Heracles Almelo organiseert in de herfstvakantie een driedaags Heracles Soccer Camp en Keeperskamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Zowel het Soccer Camp als het Keeperskamp vindt van 22 tot en met 24 oktober plaats in het Polman Stadion in Almelo. Alle trainingen van het Heracles Soccer Camp en Keeperskamp staan onder leiding van gediplomeerde trainers en zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur. Inschrijven kan via www.heracles.nl/soccercamps.

 

 

Volledig programma

Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens het Heracles Soccer Camp en Keeperskamp ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Soccer Camp en Keeperskamp spelers van het eerste elftal van Heracles Almelo op bezoek om voetbaltips te geven. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Heracles Soccer Camp-tenue en twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: