Play it Again op 17 november in de Gauwe Geit

Datum: 12-11-2018

Play it Again treedt zaterdag 17 november om 22.00 uur op in Cafe Tapperij In de Gauwe Geit aan de Joncheerelaan in Nijverdal.

PlayItAgain  -Live Sessions-
Ze zijn weer terug de guys & doll van PlayItAgain. In deze setting met Brigitte als nieuwe zangeres verkent PlayItAgain vol enthousiasme de paden van het pure 'back to basic' gevoel. Het plezier en de beleving van de muziek spat ervan af. Van ballads tot up-tempo rock met electrisch- en akoestische gitaren, mandoline, mondharmonica en meerstemmige zang die het geluid van PlayItAgain bepalen. Met vertolkingen van o.a. Beth Hart, John Mayer, Journey, Melissa Etheridge, Peter Frampton, Steve Miller, The Band, Brood, Tina Turner,  Bowie, The Stones... kortom een live-sessie met songs die staan als een huis.
 
 
Vlnr: Bert Kroese (gitaar, mandoline & vocals), Bert Luiken (bas), Brigitte Ten Kleij (leadvocals), Tom Wijnen (drum, gitaar & vocals), en Hans de Jong (gitaar).
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: