Stamppot-actie zaterdag 15 december

Datum: 13-11-2018

13.29 uur - Ook dit jaar is er weer een stamppot-actie voor de minima en mensen die tussen wal en schip zijn geraakt in de gemeente Hellendoorn. De uitgifte is dit jaar op mijn privé adres Vildersveenweg 37 in de kruidenwijk. Dit jaar zijn er 3 stamppotten met een lekkere gehaktschijf voor die het zo nodig zijn. De keuze kan worden gemaakt tussen stamppot boerenkool, stamppot andijvie en stamppot wortel/ui.

 
U kan dit kenbaar maken via mijn telefoonnummer 06 24 18 56 98. Het liefst ’s avonds op werkdagen. De cliëntele van de voedselbank Nijverdal krijgen eigen opgaveformulieren en hoeven het dus niet telefonisch door te geven, dit zodat we weten hoeveel wij moeten koken. Ieder gezinslid mag een eigen stamppotkeuze maken natuurlijk! Iedere persoon krijgt er ook jus bij en een heerlijke gehaktschijf.
( Ook is er een leuke Goodybag voor ieder gezin. )
 
Kunnen en mogen we u en uw gezin ook weer blij blij maken?
Geef dan even een seintje en bel naar mijn telefoonnummer, graag vóór 10 december, maar het liefst zo snel mogelijk,  06 24 18 56 98.  U mag natuurlijk geheel anoniem blijven!
Op deze manier willen alle vrijwilligers en middenstanders die sponseren hun betrokkenheid tonen aan die gezinnen die het echt moeilijk hebben om rond te komen, vooral in de maand december.
 
Tal van vrijwilligers zijn in de weer om dit ook weer mogelijk te maken, maar speciale dank aan Erica Calkhoven die het voortouw dit jaar heeft genomen.  
 
Met vriendelijke groet, Hendri Lubberts ( initiatiefnemer) en de hele schare vrijwilligers.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: