Werkzaamheden kruising N35 – Baron van Sternbachlaan Nijverdal

Datum: 20-11-2018

13:30 uur - Rijkswaterstaat werkt van donderdag 29 november tot en met zondag 2 december aan de kruising van de Baron van Sternbachlaan in Nijverdal met de N35. Het gaat om werkzaamheden voor de verbetering van de verkeersafwikkeling en de verkeersveiligheid bij de kruising. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd.

De werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van de verkeerslichten en het wijzigen van de opstelstroken. Tijdens de werkzaamheden is de weg dicht tussen de rotonde Baron van Sternbachlaan – Kruidenlaan en de aansluiting van de Baron van Sternbachlaan op de N35. De N35 is in beide rijrichtingen geopend waardoor doorgaand verkeer op de N35 geen hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Fase 1: donderdagochtend 29 november tot vrijdagavond 30 november
Vanaf donderdag 29 november 9.00 uur is het niet mogelijk om vanuit de richting Hellendoorn en  Nijverdal-Kruidenwijk via de Baron van Sternbachlaan de N35 te bereiken. Ook is niet mogelijk om van de N35 via de Baron van Sternbachlaan richting Hellendoorn en Nijverdal-Kruidenwijk te rijden.

Fase 2: vrijdagavond 30 november tot zondagavond 2 december
In de loop van vrijdagavond 30 november kan een deel van de afsluitingen en omleidingen worden opgeheven. Het is dan weer mogelijk om van de N35 via de Baron van Sternbachlaan richting Hellendoorn en Nijverdal-Kruidenwijk te rijden.

Vanuit de richting Hellendoorn en Nijverdal-Kruidenwijk is het dan nog niet mogelijk om via de Baron van Sternbachlaan de N35 te bereiken.

Rijkswaterstaat rondt de werkzaamheden in de loop van zondagavond 2 december af, waarna de afsluitingen en omleidingen worden verwijderd.

Omleidingsroutes
Doorgaand verkeer wordt omgeleid, waarbij de omleidingsroutes staan aangegeven op gele borden langs de weg. Hulpdiensten kunnen er wel door.

Werkzaamheden
De snel- en autowegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. 

Meer informatie?
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op http://www.rijkswaterstaat.nl of http://www.vanAnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: