Hartverwarmende Kerstfilm vanaf 2 december bij ZINema

Datum: 21-11-2018

14.48 uur - 
Hij is weer terug, mopperkont De Grinch. Deze nieuwe animatiefilm ‘De Grinch’ draait vanaf zondag 2 december bij ZINema. Ook dit keer is de Grinch van plan om het Kerstfeest te stelen, totdat hij op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy Lou, die juist gek is op Kerst. 





 
Grappig en hartverwarmend

Het groene en harige monster De Grinch doet er alles aan om het Kerstfeest te stelen omdat hij denkt dat hij een grote hekel heeft aan het Kerstfeest. Hij moet daarbij steeds denken aan zijn jeugd, die hij doorbracht in een weeshuis. Op Kerstavond steelt hij kerstversieringen en cadeautjes van de mensen, zodat niemand kan genieten van het feest. Als hij samen met Cindy Lou ontdekt waarom hij denkt dat hij een hekel heeft aan Kerst, neemt het verhaal een andere wending. Een hartverwarmende film en een visueel feestje vol magie voor de hele familie. 


 
Kaarten reserveren

Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: