Prijzen voor Hertruiters

Datum: 03-12-2018

09:07 uur - Ook dit weekend waren er verschillende wedstrijden in de regio. Leden van PSV Hertruiters kwamen hierbij succesvol aan de start. Noortje ten Cate deed vrijdagavond mee in Luttenberg met Sulaatiks Sovereign in de Klasse B categorie D.

In een groot deelnemersveld reed ze in de eerste proef 198,5 punten bij elkaar wat goed was voor een 7de prijs. De tweede proef kregen ze 203,5 punten van de jury en daarmee wonnen ze de 2de prijs. Milou Ekkel kwam samen met haar pony Boogie Woogie aan de start in de klasse L1 categorie D/E  in Ambt-Delden.

Zij werden beide proeven overtuigend eerste met 200 en 201 punten. Wendy Hulsink-Bergman en Martin ter Haar kwamen aan de start in Heeten in de dressuur klasse L1. In een groot deelnemersveld wist Wendy beslag te leggen op de eerste prijs met haar paard Incredible. Ze kreeg 213,5 punten. Martin behaalde met zijn paard Juliane 207,5 punten en pakte daarmee de tweede prijs. In Luttenberg was er ook succes voor Silke Pot. Met haar pony Nirvana reed zij in de klasse B categorie D. Hier behaalde zij een tweede prijs met 207,5 punten.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: