Openingsfeest September Nijverdal op 19 december

Datum: 14-12-2018

12.44 uur - Het is zover, September Nijverdal, het woonhuis voor ouderen met dementie aan de Salomonsonstraat opent de deuren. In de afgelopen weken is hard gewerkt aan de woonkamers, keuken en andere gemeenschappelijke ruimtes in het woonhuis gelegd. Voordat de allerlaatste hand gelegd wordt aan de inrichting is op woensdagmiddag 19 december het grote openingsfeest. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen.

Openingsfeest September Nijverdal 
Woensdag 19 december 2018 
Salomonsonstraat 51, Nijverdal 
15.00 tot 19.00 uur
 
Wilt u graag komen? Laat het even weten via http://bit.ly/openingnijverdal.
 
Bewoning vanaf begin 2019 
In totaal biedt September Nijverdal plek aan twintig ouderen met dementie. Net als alle woonhuizen van September is ook dit woonhuis gebouwd op een plaats waar het fijn wonen is. Het heeft gezellig ruime woonkamers en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De knusse en gezellig ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar tuin en terras. “Vanaf januari verhuizen de eerste bewoners naar ons huis”, zegt Heidi Cruiming, leidinggevende van September Nijverdal toe. “Geleidelijk komen er meer bewoners, zodat ze goed aan hun nieuwe woning en ons als team kunnen wennen.” 
 
Rustig wennen aan een nieuw thuis 
De appartementen bij September Nijverdal zijn 31 tot 38 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. “Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis”, zegt Cruiming. “En uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen.” 
 
Meer over September 
Wonen bij September biedt liefdevolle, betrokken zorg aan ouderen met dementie. September heeft als missie om door heel Nederland kleinschalige woonhuizen aan te bieden voor ouderen met dementie waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. Particuliere zorg, toegankelijk voor een bredere groep personen. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: