Undercoversessie Pearl Jam op zaterdag 23 februari in De Lantaarn

Datum: 14-02-2019

13.06 uur - Ze smaken naar meer: De Undercoversessies in De Lantaarn! Na prachtige optredens van Led Zeppelin, The Doors, Metallica en David Bowie, is op zaterdag 23 februari het podium voor Pearl Jam!

Pearl Jam? Klopt: Opnieuw komt een Undercoversessie van een legendarische wereldband naar Hellendoorn! Begin jaren negentig zet Pearl Jam, samen met Nirvana en Soundgarden, Seattle op de kaart van rockproducerende steden. Eddie Vedder en zijn mannen scoren een grote hit met 'Alive' en leveren in 1992 de klassieker Ten af.  Het album staat in Nederland maar liefst 86 (!) weken in de albumlijsten en is daarmee het langstgenoteerde Pearl Jam-album in Nederland. 
 
De Undercoverband die 23 februari in De Lantaarn optreedt bestaat uit: Bram Knol (Knarsetand) op drums, Reindert Kragt (16Down/Sarah-Jane) op bas, Wilco Lindeboom (Prodigal Sons/White Child), gitaar en Marco Hovius (16Down) zang en gitaar.
Hunger Strike, Last Kiss, I Am Mine, The Fixer, Black, Oceans en Just Breathe…ze komen februari allemaal voorbij!
 
Kaarten kosten € 14 (inclusief € 1 vvk) en zijn online verkrijgbaar via de link op de site van De Lantaarn (www.lantaarn.nl). Je kunt ze ook kopen bij VVV Hellendoorn/Nijverdal, bij Café de Barbier in Hellendoorn én bij Café de Schoenmaker in Luttenberg.                                        Zaal open: 20.00 uur.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: