SVVN reist af naar Westerhaar

Datum: 14-02-2019

13.12 uur - Het is niet altijd de wil die ontbreekt, maar soms lukt er gewoonweg weinig hoe je het voor ogen had. Bij SVVN lukte met name de eerste helft afgelopen zaterdag thuis tegen VV Mariënberg helemaal niets. De gasten waren beter en namen verdiend een voorsprong. Toch vond SVVN tien minuten voor tijd de aansluiting en een minuut later stond het zelfs weer gelijk.

Uiteindelijk pakte VV Mariënberg vlak voor tijd nog de volle winst en dat was gezien het spelbeeld over de gehele wedstrijd niet meer dan terecht. Waar SVVN bij winst echt afstand had gedaan van de gevarenzone en zelfs naar plek vijf was gestegen, zakt het nu naar stek zeven en blijft het gat met de nacompetitie zes punten.

Zaterdag gaat SVVN op bezoek in Westerhaar bij Voorwaarts V. Voorwaarts degradeerde vorig seizoen uit de 2de Klasse en kan dit seizoen een klasse lager niet meten met de absolute top in de 3de Klasse. Afgelopen zaterdag ging Voorwaarts met 7-0 onderuit bij de enige titelkandidaat PH. De enige tegenstander die SVVN dus nog twee keer treft. Voorwaarts blijft daardoor op 20 punten staan en dat is er één meer dan SVVN. Ze staan dan ook één plek hoger in de tussenstand.

Eerder dit seizoen was Voorwaarts de licht betere ploeg en behaalde op basis daarvan een verdiende 2-3 overwinning tegen SVVN. Hopelijk zijn zaterdag de rollen omgedraaid. De wedstrijd tussen Voorwaarts V. 1 en SVVN 1 op Sportpark ’t Twistveen begint om 14:30 uur. Scheidsrechter bij dit duel is de heer Dick Beldman uit Holten.