Drie reservekampioenen voor PSV Hertruiters

Datum: 18-02-2019

12.50 uur - Afgelopen weekend was het laatste weekend van de Regiokampioenschappen Overijssel. Hier kwamen 7 ponyruiters van PSV Hertruiters aan de start. Dit leverde 3 reservekampioenen op. Luc Eshuis startte met zijn pony Forest Fire in de klasse L1 dressuur categorie C. Hij behaalde een mooi percentage van 64.083% en behaalde hiermee een tweede prijs.

Marilyn Roelofs kwam aan de start met haar pony Hoppenhof’s Yentle in de klasse M2 categorie D/E. Met 62.75 % eiste zij ook het reservekampioenschap op. Ditzelfde deed haar zus Dylian Roelofs in de klasse M1. Zij ging van start met Popping’s Soraya en werd tweede met 65 % waarmee ze ook een ticket verdiende voor het NK dressuur in Ermelo.
 
Maggy Roelofs ging van start in Den Ham in de klasse M1 dressuur. Met haar paard Giel behaalde zij twee keer een tweede prijs met 187,5 en 190 punten. Nické Miskotte kwam aan de start met haar pony Brouwershaven’s Leonie in de klasse Z2 dressuur in Gorssel. Hier reed ze een mooi puntenpercentage van 67,25 % bij elkaar dat goed was voor een eerste prijs en voor de tweede proef mocht zij de tweede prijs ophalen met 63,58%.  
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: