Dialectmaand bij Grandcafé N-Joy groot succes

Datum: 19-03-2019

10:45 uur - Tijdens de 'Maart dialectmaand' bij Grandcafé N-Joy in Nijverdal staan diverse voorstellingen in het teken van de Twentse dialecttaal. Tussen zaterdag 23 maart en maandag 26 maart vinden alweer de laatste voorstellingen van de dialectmaand plaats. Maar dat zijn zeker niet de minste!



Herman Kampman en Jan Niewold
Geniet zaterdag 23 maart fijn aan het einde van de middag op zaterdag van de verhalen en de muziek van de legendarische Herman Kampman en Jan Niewold. Een voorstelling in het dialect en met veel humor. De entree is GRATIS. Start: 17.30 uur.

Jan Riesewijk & collega's
Hij speelde in de regiosoap 'Van Jonge Leu en Oale Groond'. Hij verzorgde op zijn eigen komische wijze de Oudejaarsconference op TV
Oost. Eind december 2018 stond hij zes avonden in een uitverkocht Wilminktheater in Enschede samen met o.a. Helligen Hendrik en André
Manuel. En… 

Op maandag 25 en dinsdag 26 maart 2019 staat Jan Riesewijk op het podium van Grandcafé N-Joy in Nijverdal! In de 'Twentse Conference met Jan Riesewijk en collega's' komen verschillende soorten humoristische conferences in het dialect langs in een avondvullende voorstelling. Dit mag je niet missen!

Kaarten voor Riesewijk & collega's
Start: 20.00 uur (Deze voorstelling is een zitvoorstelling.)

Tickets voor Jan Riesewijk en zijn collega's kosten EUR17,- en zijn te
reserveren via: tickets@grandcafe-njoy.nl, 06 300 27 335 (alleen WhatsApp) of koop ze aan de bar. Tourist Info/ VVV Hellendoorn-Nijverdal
verkoopt ook tickets voor deze voorstelling. Aan de balie aan de Willem Alexanderstraat 7c in Nijverdal en via 0548-612729.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: