Verslag wedstrijd De Lochsprinters in Klazienaveen

Datum: 12-05-2019

9.26 uur - Met een behoorlijke delegatie, maar liefst 72 lochsprinters, waren we vandaag welkom in klazienaveen voor de 2e ronde. Helaas waren een paar ziekmeldingen o.a Lars Timmer die door zijn valpartij van vorige week in Doetichem nog niet voldoende hersteld was om weer op de fiets te klimmen.

Ook met deze keer best veel nieuwkomers die zich van hun beste kant hebben laten zien.
Rory Winkel die zich steeds mooi naar een plekje vooraan vocht die in de halve finale een prachtige 4e plaats en een keurige 8e plaats in de finale.
 
Voor Jesse Hopster was het zijn echte allereerste wedstrijd die hij dapper heeft gereden door in zijn manches als 6e te eindigen.
Owen Jansen of Lorkeers die reed vandaag een hele sterke wedstrijd, met 2,2,4 . zelfs toen hij in een kleine valpartij zat op het einde wist hij toch nog heel snel weer op zijn fiets te stappen en zelfs nog iemand wist in te halen.
Ook Nils Blikman die elke wedstrijd weer laat zien steeds wat harder te gaan ging ook als een speer reed 3,3,3 en kwam in de finale als 5 over de streep.
 
Branco Sasbrink deed ook goede zaken vandaag,, hij fietste keurig in de voorhoede 5,3,4 en mocht door naar de finale waar hij super mooi 4e lag en net voor de finish nog werd ingehaald wat resulteerde in een keurige 5e plaats.
Lasse Alberink deed ook wat er van hem werd verwacht en kwam telkens als 3e over de streep, dit wist hij mooi vast te houden wat hem ook uiteindelijk in de finale een prachtige 3e plaats opleverde.
 
Ook iets om trots op te zijn als club zijne is het grote aantal aanmeldingen voor de meisjes die het ook super hebben gedaan.
Danique Dijkman en Julie Kleen Scholten en Lana jansen of Lorkeers die alleen maar vooraan fietsen met alleen maar 1tjes (sommigen een enkel 2tje) achter hun naam.
 
De uitblinkers van vandaag met alleen maar 1 en 2 tjes tjes achter hun naam waren:
Jasper Kogelman, Jair Tomasoa, Emiel Ravenshorst, Tom van Heun, Marcella Mensen, Danique Dijkman, Lana Jansen of Lorkeers, Dean Kleen Scholten, Dave van Gemert, Kevin jansen of Lorkeers, Julie Kleen Scholten, Femke Mollink en Mart Scholman.
Al met al was het weer een hele gezellige dag en op naar volgende week waar verder wordt gestreden in Haaksbergen.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: